Британский бульдог «British Bulldog» конкурс по английскому языку 9-11 класс (задания и ответы)

Британский бульдог «British Bulldog» конкурс по английскому языку 9-11 класс (задания и ответы) 16 декабря 2020 года будет проводиться международный игровой конкурс по английскому языку «British Bulldog» Британский бульдог. Ниже представлены официальные задания и ответы для 9-11 классов

• Приобрести полные задания и ответы «British Bulldog» Купить

Некоторые официальные задания 9-11 класса конкурса «Британский бульдог»

Listen to the dialogue and answer the questions
1. How old is Anna Morrison?
A) 15 B) 16 C) 30 D) They didn’t say
Ответ: B

2. What did she do? She … something for students.
A) drew B) invented C) investigated D) researched
Ответ: B

3. What did she call it? … Box.
A) Chatter B) Memory C) Imagination D) Helpful
Ответ: B

4. What is the aim of this invention? To help students … .
A) relax B) make experiments
C) learn things D) revise the material
Ответ: C

5. What gave rise to its creation? Anna … to learn Spanish words.
A) needed B) failed C) was glad D) was happy
Ответ: D

6. What is her invention like? It’s a … .
A) film B) computer programme
C) video D) presentation
Ответ: B

7. How does the invention work? It … .
A) shows pictures B) plays background music
C) shows films D) repeats information in different ways
Ответ: D

8. How did Anna feel at first after having created the Box?
A) Nervous B) Proud
C) Tired D) Indifferent
Ответ: B

9. What did Anna do to improve her invention? She … .
A) made a video demonstration
B) changed the computer programme
C) rewrote the instructions
D) deleted the instructions
Ответ: A

10. What do many teachers do for other people to learn on this site?
A) Add facts B) Make presentations
C) Create games D) Write instructions
Ответ: A

Read the story and answer the questions There was once a young student who was in love with the daughter of a Professor. The girl told the student that she would only dance with him at the Prince’s ball if he brought her red roses. Unfortunately, the student had no roses in his garden. While he was crying, a nightingale heard him and felt sorry for him because she believed that he was a true lover. She decided to help him, and flew to a rose tree, but the rose tree had only white roses. Another rose tree had only yellow roses. At last she found the rose tree which grew red roses, but this year it didn’t have any roses. The nightingale begged the rose tree to tell her how to get a red rose. Reluctantly the tree explained that she would have to kill herself by pressing against a thorn while singing. After a moment’s thought the nightingale decided to do this. At night the nightingale sang the songs pressing against a thorn until she died. The next day the student found the red rose and rushed to the Professor’s house. The girl, however, was more impressed by jewels than by the poor student’s flower, besides the latter didn’t match her dress. Disillusioned, the student went home and returned to his books.

11. Who fell in love with a young girl?
A) A Professor B) The girl’s father
C) A student D) Nobody
Ответ: C

12. What event was going to take place?
A) A duel B) A ball C) A dating D) A meeting
Ответ: D

13. On what condition would the girl dance with her admirer? If he gave her a … .
A) thorn B) ring C) promise D) red flower
Ответ: D

14. Who decided to help the admirer?
A) A bird B) Nobody C) A Professor D) The girl’s father
Ответ: A

15. Why did the well-wisher want to help? Because … .
A) it was her duty B) it was true love
C) she had to do it D) it would please the girl
Ответ: B

16. What did the student find the next day?
A) A red rose B) Nothing happened
C) A white rose D) Nothing changed
Ответ: A

17. What was the price for a red rose?
A) It cost nothing B) The well-wisher’s life
C) 100 pounds D) The girl’s smile
Ответ: B

18. Which present did the girl appreciate more?
A) The red rose B) Jewels
C) A new dress D) A book
Ответ: B

19. What did she do with the flower? She … .
A) put it into a vase B) wasn’t impressed by it
C) gave it to her father D) pinned it to her dress
Ответ: B

20. What did the student do? He … .
A) was in despair B) burst into tears
C) continued studying D) fell ill
Ответ: C

• Приобрести полные задания и ответы «British Bulldog» Купить

Вам будет интересно:

Британский бульдог «British Bulldog» конкурс по английскому языку 7-8 класс (задания и ответы)


* Олимпиады и конкурсы
* Готовые контрольные работы
* Работы СтатГрад
* Официальные ВПР

Поделиться:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

вставьте верную цифру *