Британский бульдог «British Bulldog» конкурс по английскому языку 5-6 класс (задания и ответы)

Британский бульдог «British Bulldog» конкурс по английскому языку 5-6 класс (задания и ответы) 16 декабря 2020 года будет проводиться международный игровой конкурс по английскому языку «British Bulldog» Британский бульдог. Ниже представлены официальные задания и ответы для 5-6 классов

• Приобрести полные задания и ответы «British Bulldog» Купить

Некоторые официальные задания 5-6 класса конкурса «Британский бульдог»


Listen to the dialogue and answer the questions
1. What is the girl’s name?
A) Sailey B) Shally C) Sally D) Molly
Ответ: C

2. What does David want her to do? To … .
A) help him B) play with him
C) jog D) join the club for swimmers
Ответ: D

3. What day of the week is David’s class on?
A) Monday B) Tuesday
C) Wednesday D) Thursday
Ответ: C

4. Which group of people has classes on Thursday?
A) Grown-ups B) Beginners
C) Teenagers D) Nobody
Ответ: A

5. How many people attend David’s class this term?
A) 6 B) 8 C) 10 D) 12
Ответ: A

6. How will the children get to the pool?
A) In Mum’s car B) By bus
C) They will cycle D) They will walk
Ответ: B

7. What kind of transport does David sometimes use?
A) A taxi B) A bike C) A motorbike D) A tram
Ответ: B

8. When does the lesson begin?
A) At 3:45 p.m. B) At 4:30 p.m.
C) At 5:00 p.m. D) At 5:30 p.m.
Ответ: C

9. When does David ask the girl to come to his house?
A) At 3:15 p.m. B) At 4:30 p.m.
C) At 5:00 p.m. D) At 5:30 p.m.
Ответ: B

10. What else should the girl take, apart from swimming things?
A) A toy B) A book C) An apple D) Money
Ответ: D

Read the text and answer the questions In September, 1666, the old city of London caught fire. The fire started in a bakery in Pudding Lane. The streets of old London were narrow and crooked, so the fire spread quickly. A strong wind was blowing from the river and it blew the flames from house to house. The fire burned from September 2nd to September 6th. It destroyed eighty percent of the city. The people of London rebuilt the city. The new houses were made of brick or stone. The streets in the new city were wider and cleaner than in the old city. Sir Christopher Wren rebuilt St Paul’s Cathedral.

11. When did the fire of London begin? … of the 17th century.
A) At the beginning B) At the end
C) In the middle D) In the first quarter
Ответ: B

12. Where did the fire begin? In the shop which sold … .
A) meat B) fish C) dairy products D) bread
Ответ: D

13. What were the streets in old London like?
A) Wide and crooked B) Narrow and clean
C) Not wide but straight D) Narrow and not straight
Ответ: D

14. Why did the fire spread at such a great speed? Because of … .
A) hot weather B) heavy rains
C) violent wind D) lots of people
Ответ: C

15. For how long did the fire last? For … days.
A) two B) three C) four D) five
Ответ: C

16. How much of the city was destroyed?
A) One third B) One quarter
C) Half of the city D) More than half
Ответ: D

17. Who rebuilt London? The … .
A) soldiers B) firefighters
C) inhabitants D) volunteers
Ответ: C

18. What did they use to build new houses?
A) Sand B) Iron C) Stone D) Glass
Ответ: C

19. What were the streets in new London like? They were … .
A) wider B) as narrow as before
C) crooked D) as dirty as before
Ответ: A

20. Which famous structure did Christopher Wren rebuild after the fire?
A) The bakery B) Westminster Abbey
C) The bank D) St Paul’s Cathedral
Ответ: D

• Приобрести полные задания и ответы «British Bulldog» Купить

Вам будет интересно:

Британский бульдог «British Bulldog» конкурс по английскому языку 3-4 класс (задания и ответы)


* Олимпиады и конкурсы
* Готовые контрольные работы
* Работы СтатГрад
* Официальные ВПР

Поделиться:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *