Британский бульдог «British Bulldog» конкурс по английскому языку 3-4 класс (задания и ответы)

Британский бульдог «British Bulldog» конкурс по английскому языку 3-4 класс (задания и ответы) 16 декабря 2020 года будет проводиться международный игровой конкурс по английскому языку «British Bulldog» Британский бульдог. Ниже представлены официальные задания и ответы для 3-4 классов

• Приобрести полные задания и ответы «British Bulldog» Купить

Некоторые официальные задания 3-4 класса конкурса «Британский бульдог»

1. Who is writing the letter?
A) Penny B) Sue C) Jane D) The teacher
Ответ: B

2. Where does she live? … .
A) In London B) Not far from London
C) In a village D) Far from London
Ответ: B

3. Where does she study? At … .
A) college B) an institute C) school D) university
Ответ: C

4. Who does she live with?
A) Lots of pets B) Alone C) Grandparents D) Parents
Ответ: D

5. How many members of her family are there?
A) One B) Two C) Four D) Six
Ответ: C

6. How many brothers does she have?
A) One B) Two C) She has no brothers D) She has a sister
Ответ: A

7. How old is her sibling?
A) 14 B) 15 C) 16 D) 17
Ответ: A

8. What pet does she have? A … .
A) dog B) hamster C) cat D) parrot
Ответ: C

9. What is its name?
A) Arsenal B) Danny C) Penny D) Kitty
Ответ: C

10. Which is her favourite activity?
A) Jogging B) Reading C) Watching TV D) Travelling
Ответ: C

Read the text and answer the questions It’s Sunday afternoon. It’s Mary’s birthday party. She’s eight years old now. Kate and Sue give Mary a present. Mary is opening the present at the moment. Some kids are dancing in the sitting room. Patrick and Simon are in the kitchen. They are helping Mary’s mother to put eight candles on the cake. Then Mary will blow out the candles and make a wish. After that the children will eat the cake. It’s a delicious chocolate cake. The children will play video games and board games in Mary’s bedroom. Then they will go to the park. The children like parties very much, because they have a lot of fun.

11. Whose birthday is it?
A) Kate’s B) Sue’s C) Mary’s D) Mother’s
Ответ: C

12. How old is she?
A) 8 B) 7 C) 9 D) Nobody knows
Ответ: A

13. Whose present is Mary opening?
A) Her parents’ B) Her grandparents’
C) The girls’ D) The boys’
Ответ: C

14. Where are Patrick and Simon? In the … .
A) kitchen B) bathroom C) sitting-room D) hall
Ответ: A

15. What are they doing there?
A) Helping Mary B) Cooking a cake
C) Eating a cake D) Giving Mary’s mother a hand
Ответ: D

16. What is Mary going to do first?
A) Eat the cake B) Blow out the candles
C) Play games D) Walk in the park
Ответ: B

17. Who will make a wish?
A) Simon B) Sue C) Mary’s mother D) The birthday girl
Ответ: D

18. What kind of cake is it?
A) Butter B) Chocolate C) Foam D) Sponge
Ответ: B

19. What games will the children play?
A) Hide and seek B) Sports C) Board D) Catch-up
Ответ: C

20. Where will they walk? In the … .
A) playground B) yard C) street D) park
Ответ: D

• Приобрести полные задания и ответы «British Bulldog» Купить

Вам будет интересно:

Британский бульдог «British Bulldog» конкурс по английскому языку 2 класс (задания и ответы)


* Олимпиады и конкурсы
* Готовые контрольные работы
* Работы СтатГрад
* Официальные ВПР

Поделиться:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

вставьте верную цифру *